Dostava v 3-6 dneh NAJBOLJŠA KVALITETA MAJIC IN TISKA Popolnoma varen nakup Ugodna dostava - 3,5€

Reklamacije in vračilo blaga

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v dobro kupca, v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.

Potrošnik ima v skladu z Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot) pravico, da v 14 dneh od prejetja blaga podjetju sporoči oz. poda izjavo, da odstopa od pogodbe (nakupa), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko kupec predloži podjetju na obrazcu (klikni za prenos obrazca), ali z nedvoumno izjavo, ki jo pošlje na info@majce.si. Iz izjave mora biti jasno razvidno, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Kupec ima za tem 14 dni, da blago vrne v nespremenjeni količini in obliki. Blago je treba poslati podjetju na naslov za vračila in menjave:GAJCOM d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom pogodbe (nakupa), je neposreden strošek vračila blaga. Vračila blaga z odkupninami ne sprejemamo. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Če odstopite od pogodbe, je podjetje dolžno najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe povrniti vsa opravljena plačila.

Vračilu kupec obvezno priloži kopijo računa. Kupnino za izdelek mu bomo nakazali na bančni račun (TRR), ki nam ga mora posredovati ob vračilu blaga. Nakazilo bomo izvršili takoj ko bo to mogoče, vendar ne kasneje kot v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Glede na to, da ponudnik večino artiklov izdeluje po naročilu, je v reklamaciji oz. odstopu od nakupa izvzet razlog o napačni velikosti artikla. Ponudnik na spletnem mestu ponuja podrobne podatke o velikostih svojih artiklov s pripadajočimi dimenzijami in merami za vsak model artikla posebej, kar omogoča kupcu uspešno predvidevanje primerne velikosti.

Slike oz. fotografije artiklov, ki so objavljene v spletni trgovini majce.si, so zaradi specifike spletne trgovine digitalno obdelane, zato ne izključujemo odstopanja v barvnem odtenku prejetega artikla. Do razlik v barvnem odtenku artikla lahko pride tudi zaradi uporabe različnih nastavitev zaslonov in uporabe različnih naprav za dostop do spletne trgovine. Vsaka naprava (računalnik, mobilni telefon, dlančnik...) prikazuje barve in barvne odtenke z določenim odstopanjem od dejanskega stanja.