Dostava v 3-6 dneh NAJBOLJŠA KVALITETA MAJIC IN TISKA Popolnoma varen nakup Ugodna dostava - 3,5€

Naročilo

Vsa naročila potekajo preko spletne trgovine www.majce.si in so dostopna 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki. V primeru, da želenega artikla ni na zalogi, nam pošljite poizvedbo na info@majce.si in obvestili vas bomo, ali je dobava možna. Za podrobnejše informacije, nas kontaktirajte po elektronski pošti. Cene veljajo do trenutka objave novega cenika na spletni strani. Vse cene izdelkov v spletni trgovini majce.si so v evrih.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec na spletni strani odda naročilo in prejme prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: Potrditev naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za majce.si kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Oddaja naročila je možna tudi preko elektronske pošte. Kupec na info@majce.si, pošlje seznam izdelkov, barve in količino, ki pa ga mora tudi pisno potrditi z jasnimi besedami (npr "potrjujem naročilo"), tako da preko e-pošte odgovori na potrdilo, ki je kupcu posredovano ob oddaji naročila. Pogodba je sklenjena, ko kupec pošlje pisno izjavo, da ponudbo sprejema.

Tehnična sredstva za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila

Preden kupec odda naročilo se mu odpre predogled naročila na podlagi katerega lahko preveri podatke, ki jih je izpolnil za potrebe oddaje naročila. V primeru napačnega vnosa, lahko kupec napake popravi v košarici. V kolikor naročila ne želi oddati lahko stran zapre ali zapusti oddajo naročila in tako prekine oddajo in potrditev naročila.