Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

O nas

Tiskarna majica Majce.si je najboljši naslov za naročilo unikatov, potiskanih majic za darila, posebne priložnosti ali popestritev lastne garderobe.


Način tiska in izbira majic

V spletni trgovini Majce.si tiskamo v različnih tehnikah. Najbolj priljubljen tisk za manjše količine oziroma unikate je direktni digitalni tisk pri katerem ni velike predpriprave.
Tisk ni plastičen, mehak na otip in pralen na 40 stopinjah. DTG tehnika je primerna za majice iz 100% bombaža. Obstojen je tudi na mešanih materialih z bombažom (elastan, poliester...).
Za pripravo motiva za direktni digitalni tisk uporabljamo program Adobe Photoshop. Primerni formati za digitalni tisk so: psd., png., jpg., pdf., tiff..
Napise in enostavne grafike tiskamo z kakovostno poliuretansko folijo, ki zdrži veliko pranj (tudi več let, po odzivu naših strank). Pripravljamo jih v programu Adobe Illustrator.
Primerni formati za izrez napisa so: ai., eps., pdf..
Tiskamo tudi sublimacijsko na 100% poliester. Sublimacijski tisk je kvaliteten tisk, ki zdrži tudi večje stopinje pri pranju. 

Z motivi v spletni trgovini potiskamo moške in ženske majice v različnih barvah (bela, črna, gold rumena, rdeča, royal modra, navy modra, kelly green, siva) in različnih velikostih (XS do 3XL).


Večje količine

Kadar potrebujete več kot 10 majic z enakim motivom, vam pripravimo posebno ponudbo, majice pa lahko izberete iz našega kataloga. Pripravimo vam predračun z vsemi podatki in delovni nalog za tisk ter vam oboje pošljemo po e-pošti v potrditev. Vsa naročila se plačujejo po predračunu, za dan naročila velja vaše nakazilo.